Uppdragsledare VVS-teknik till Stockholm

  • Regular
  • Application deadline: 09.05.2024

Workplace: Stockholm - Hantverkargatan

Vi arbetar med att skapa ett bra inomhusklimat med så minimal påverkan på den yttre miljön som möjligt. Vi har många projekt på gång och vill utöka vår avdelning med ytterligare stjärnor i Stockholm.

Teknikområdet Installationsteknik hos Norconsult består idag av ca 100 mycket kompetenta medarbetare inom El, VVS, Styr & Övervakning och Energi. Våra medarbetare inom installationsteknik finns på en rad olika orter i landet. Vi är framåtlutade och ser positivt på framtiden! Vi har en god orderstock och många spännande uppdrag på gång.

Vi söker därför uppdragsledare inom VVS-teknik. Hos oss på Installationsteknik får du arbeta med allt från tidiga förstudier till detaljprojektering. Projekten består av kontorslokaler, skolor, vårdanläggningar, industribyggnader, affärslokaler, hotell, simhallar mm. Du har god förståelse för konsultens affär och vill vara med och vidareutveckla vårt team och teknikområde.

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Här bryr vi oss om varandra och prioriterar samarbetet mellan oss medarbetare.

Din profil

Du är en driven och engagerad person med ett stort intresse för installationsteknik. Du har en flerårig erfarenhet av projektering inom VVS-teknik, jämte en relevant teknisk utbildning på ingenjörsnivå alternativt en YH-utbildning inom VVS-teknik.

Du är van vid att jobba i projekt i nära samarbete med kollegor och kunder och kan driva uppdrag där projektering utförs i Magicad för Autocad och/eller Revit. Som person är du öppen, engagerad och har en förmåga att ta egna initiativ.

Du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.
 

Vi är Norconsult

Norconsult är ett av Nordens ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad som kombinerar ingenjörskonst, arkitektur och digital expertis i projekt av alla storlekar, för privata och offentliga kunder. Genom innovation och samarbete, och med vårt syfte ”Varje dag förbättrar vi vardagen”, söker vi ständigt efter hållbara, effektiva och samhällsnyttiga lösningar. Vi är 6300 medarbetare i koncernen och 1300 medarbetare i Sverige utspridda på 40 kontor. Med över 130 kontor i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen och Finland kombinerar vi tvärfacklig expertis med lokal närvaro.

För Norconsult är allas lika värde en grundförutsättning. Målsättningen är att våra medarbetare ska ha samma möjligheter att nå sin fulla potential oavsett vem de är eller hur de identifierar sig. En större bredd av perspektiv hjälper oss att förstå samhällets alla delar, utmanar oss i våra uppdrag och leder till en högre grad av innovation. Vi välkomnar därför medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter. Du behöver behärska svenska obehindrat i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.  

Bekanta dig med din blivande chef:

Sinan B. Eker | LinkedIn
Rhode Östling | LinkedIn

Välkommen med din ansökan!

Observera att vi endast tar emot elektroniska ansökningar.

  • Rhode Östling

    Gruppeleder

  • Sinan Eker

    Gruppeleder

  • Contact us